Ansiktsbehandlingar

Öppettider

 

 

 

Mån-Fre

09:00

-

18:00

Lördag

Stängt

 

 

Söndag

Stängt

 

 

ANSIKTSBEHANDLINGAR MED LAKSHMI – EKOLOGISKT CERTIFIERAT.

 

* Porrengöring 45 min 495 kr

Ekologisk Hudvård med Kapha produkter

 

Denna behandling är passande för dig med acne. Här används Kapha produkter som är renande och läkande.

 

Rengöring, peeling , ånga, portömning , renande mask och avslutas med serum och creme.

 

 

 

* AHA Ansiktsbehandling , 60min 850kr

Ekologisk hudvård + Ayurveda + Aromaterapi + AHA

 

Hudanalys Vata - Pitta - Kapha , rengöring , peeling , AHA- peeling gel , ansikts och dekoltagemassage , mask och avslutas med serum och crème.

 

 

 

*Ayurvedisk Ansiktsbehandling, 60 min, 595kr

Ekologisk Hudvård + Ayurveda + Aromaterapi

Vata - Pitta - Kapha

 

VATA -PITTA -KAPHA är en ansiktsbehandling med Ekologiskt Certifierad Hudvård från Lakshmi och Ayurvedisk inriktning. Våran favorit behandling, där huden får en riktigt djuprengöring.

 

Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage och dekoltagemassage , mask och avslutande med serum och creme anpassat efter hudtyp.

 

 

*Ansiktsbehandling -Gemstone philosophy face treatment,75 min, 725kr

Ekologisk Hudvård + Ayurveda + Aromaterapi

Vata, Pitta, Kapha

En lite Exklusivare Ayurvedisk ansiktsbehandling som balanserar både kroppens obalans i Doshorna likväl som i huden. Djuprengörande behandling med massage anpassad för respektive Dosha. En behandling som berör alla dina sinnen: färg, doft, beröring, hörsel och smak (dryck i form av renande örter alt renande tea).

 

I behandlingen ingår: Örtomslag, rengöring, peeling , ånga,porttömning valfritt, renande mask, fotmassage alt handmassage med Marmapunktsstimulering, ansiktsmassage med aromatisk oljeessens, återfuktande lugnande mask och avslutande serum och crème anpassad för respektive Dosha

Terapeuten frågar innan påbörjad behandling, dina val.

 

 

*Anti-Age "Divine" Ansiktsbehanding, 75 min. 890kr

Ekologisk Hudvård + Ayurveda + Aromaterapi

 

Divine eller som vi säger på svenska "Gudomlig" är en unik ansiktsbehandling för dig som har höga förväntningar - och passar dig Med Mogen hy,

för Dig som vill uppleva lite magi. En exklusive behandling som utförs med ekologiska cetrifierade produkter med ovanligt hög halt av anti-oxidanter, bla ifrån Thermus Termophilius (bakterier ifrån Golfströmmen), förstärkta med ädelstensenergi ( Diamant , korall , smaragd mm). En lyftande massage utförs med klassiska oljor beredda på ett uråldrigt recept. Resultatet är rena magin..

 

I behandlingen ingår örtomslag , rengöring, peeling,ånga, portömning(valfritt), ansikte och dekolletage massage + handmassage, peel off mask och avslutas med serum och crème.

 

 

 

*Ansiktsmassage 30min 330Kr

Ekologisk Hudvård

 

Ibland vill man bara lyxa till det med en avslappnade ansiktsmassage. Och då har vi behandlingen för dig.

Ingår: Rengöring , ansiktsmassage samt avslutande creme passande hudtyp- Dosha.

 

 

 

 

* Netra ögonbehandling med bergskristaller, 30 min, 350kr

Paket på 6 behandlingar för 1800kr

 

En unik Ayurvedisk behandling särskilt anpassad för den känsliga ögonhuden.

Behandling av ögonområdet bromsar effektivt tidens inverkan med vegetabiliska ”stamceller” från druva. Rekommenderas för känslig, ömtålig hud runt ögonen.

 

Behandlingen har en uppstramande effekt, reducerar trötthetstecken, mörka ringar och påsar under ögonen. Huden blir mjukare, mer spänstig och elastisk.

 

Ingår: Rengöring, dränerande och vitaliserande ögonmassage, fuktgivande ögonmask, lyftande massage med hjälp av bergskristaller för att stimulera ögonområdets Marmapunkter.

Rekommenderad kur: 6-12 behandlingar, 2-3 ggr per vecka.

 

 

 

 

* Mini-Lift, 60 min, 595kr

 

En ansiktsbehandling med en lyftand specialmask med AloeVera som tränar ansiktsmusklerna. Passar för den åldande huden. Inkl. serum och ögoncreme.