Microdermabration

Öppettider

 

 

 

Mån-Fre

09:00

-

18:00

Lördag

Stängt

 

 

Söndag

Stängt

 

 

* Microdermabration

 

Microdermabrasion är en riskfri, kontrollerad behandling som genom effektiv men skonsam hudslipning föryngrar huden.

 

Microdermabrasion är en skonsam form av hudslipning, även kallad kristallslipning, som används till en rad hudproblem och passar alla hudtyper.

 

Under en md-behandling förs tusentals små kristaller över huden med hjälp av en vakuum-funktion. Kristallslipningen och vakuumfunktionen jämnar tillsammans ut hudytan, ökar blodtillförseln och påskyndar cellförnyelsen.

 

Visst resultat syns efter första behandlingen och fortsatta resultat kommer vecka efter vecka under behandlingsperioden. Din hudterapeut kommer att utföra en komplett kundkonsultation och föreslå en behandlingsplan som passar dig. Det vanligaste är en serie på 5-8 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum. Akneärr, eller djupare rynkor kan behöva fler behandlingar för att uppnå önskat resultat.

 

 

* Fördelar med Microdermabration

 

* SkinBase Microdermabrasion är en effektiv och smärtfri behandling utan läkningstid.

* Behandlingar kan utföras på 30 minuter

* Det finns i stort sätt ingen risk för allergisk reaktion och behandlingar kan skräddarsys till alla hudtyper

* Behandlingen är prisvärd, ger snabba resultat och fortsatta resultat ökar med varje behandling.

* Det finns inga motreaktioner eller biverkningar som förknippas med behandlingen.

* Vakuumfunktionen ger ökad elasticitet och muskelspänning och stimulerar uppbyggandet av naturligt kollagen utan kemiska tillsatser.

 

 

* Finns det några risker med Microdermabration?

 

En korrekt utförd behandling av en utbildad SkinBase-terapeut kommer inte att resultera i något annat än att huden känns en aning stram med en svag rodnad. Eventuell rodnad försvinner inom 24 timmar. I väldigt få fall kan motreaktioner såsom blåmärken eller lätt svullnad uppstå på grund av icke-korrekt användande av maskinen, dessa avtar inom 72 timmar.

 

Huden behöver extra fukt efter en md-behandling - du kan behöva smörja in dig oftare än vanligt 72 timmar efter en behandling.

 

Om du har lätt för att utveckla akne och finnar kan behandlingen i vissa fall föra upp dessa till ytan. Det är inte nya finnar som bildas utan är ett resultat av tilltäpt hud längre ner i hudlagren som förs upp genom intensiv exfoliering och vakuum. Detta är helt normalt och visar att behandlingen har verkan. Det här är en inledande fas som kommer att avta och resultaten blir synligare med fler behandlingar.

 

Om du har väldigt mörk hudfärg, hudtyp 5 eller 6, kan en högre intensitet i slipningen orsaka pigmentering. Därför används en lägre intensitet under din behandling för bästa resultat.

 

Pris 695kr/per behandling

 

Paket pris 6 behandlingar 3000kr ( Du Sparar 1170kr! )