Vaxning

Öppettider
Mån-Fre

09:00

-

18:00

Lördag

StängtSöndag

StängtVAXNING


* Hela ben 495 kr


* Halva ben 300 kr


* Bikinilinje 250 kr


* Armar 230 kr


* Armhålor 195 kr


* Rygg 395 kr


* Bröst 395 kr


* Rygg och Bröst 650 kr


* Haka 100 kr


* Överläpp 120kr

 

* Haka och Överläpp 200 krBra att veta Inför vaxning:


Om du tidigare har rakat dig bör du vänta i 3-6 veckor innan vaxning. Detta för att resultatet ska bli så bra som möjligt då håret växer i flera faser. När allt hår kommit ut kan du dock klippa det till ca. 4-5 mm.


Om du är känslig kan huden direkt efter vaxning reagera med rodnad eller kvaddlar.

I mer sällsynta fall kan man även få en lättare blodsutgjutelse, oftast då på mer lös och slappare hud. Tänk på att inte röra det vaxade området med smutsiga fingrar.


Om du rakat området innan vaxning kan vissa hårstrån bli kvar på grund av att håret växer i olika faser. För bästa resultat ska du alltså inte raka emellan tillfällena.

Du ska ha ren hud utan kräm på det område som skall vaxas vid vaxtillfället annars får vaxet sämre fästnings förmåga.Första gångerna bör man vara beredd på att det kan det hända att inte riktigt allt hår följer med och då beror det på att den sista växt fasen inte kommit upp riktigt eller att du inte väntade tillräckligt länge innan dit besök


Hur ofta bör man vaxa?

De flesta går var 4:e till var 6e vecka, det beror på hur snabbt håret växer vilket varierar från person till person, men allt eftersom tiden går minskas hårväxten, vilket leder till längre tid mellan gångerna.Går du på vaxning regelbundet tröttas hårsäckarna ut och du får en glesare hårväxt och tunnare strån. Vår rekommendation är att vaxa sig var 4: e till 5:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt och minimal smärta. Om du däremot väntar längre med din vaxning eller rakar emellan så hinner håren rota sig, smärtan och resultatet liknas som vid första tillfället.Att tänka på efter behandling med vax:

 

Undvik onödig friktion eller att ta på det vaxade området första timmarna efter vaxning detta för att inte irritera området mer en nödvändigt.

 

Undvik dusch, krämer, solarium och vanlig solande samt att bada i klorerade bad på ca:24timmar detta på grund utav att hårsäckarna är öppna och huden är extra känslig för beröring och smuts. Det kan annars uppstå inflammationer i hårsäckarna.