shr

Öppettider
Mån-Fre

09:00

-

18:00

Lördag

StängtSöndag

StängtSHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation


Visste du att vem som helst i Sverige kan arbeta som hudterapeut?

 

Idag finns det ingen lagstiftning inom detta område. Det är därför så viktigt att man väljer sin hudterapeut med omsorg.


Medlemmar i SHR är Auktoriserade Hudterapeuter. De har en garanterat gedigen grundutbildning och utför professionella hudvårdsbehandlingar.

Genom SHR får salongen en kvalitetssäkring av sitt arbete.

Det är därför väldigt viktigt att välja en hudvårdsteapeut som som är auktoriserad.


Självklart är Salong Christina med i SHR och garanterar därmed ett kvalitetssäkrat arbete!SHR har även utvecklat en App för att man lätt ska kunna hitta en auktoriserad hudterapeut i sin närhet.


Ladda hem Appen här.


SHR appens syfte är att du skall kunna hitta till din salong.

En lista över de närmaste salongerna, med karta presenteras utifrån din position.

Samtidigt kan du söka i registret över alla våra medlemssalonger. Du kan registrera dig för att ta emot pushmeddelanden eller bara ta del av salongens nyheter och erbjudanden från deras egna sidor.


Marknadens leverantörer av hud och kosmetikprodukter finns också representerade i appen. Här kan du få nyheter och erbjudanden från ditt favorit märke, eller bar ta del av branschens nyhter och erbjudanden beträffande hudvård och kosmetik.


Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, som bildades 1955, är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige. Det är en rikstäckande branschorganisation utan facklig religiös eller politisk tillhörighet, som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. SHR är anslutet till den internationella branschorganisationen CIDESCO, med säte i Schweiz.


Våra medlemmar har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och innehar alla behandlingsskadeförsäkring. Vårt emblem är kundens trygghet! SHR finns representerade över hela Sverige. Dels genom våra medlemmar och dels genom styrelsen som är sammansatt av personer från hela landet. Varje år anordnar SHR flertalet vidareutbildningar för sina medlemmar. Som SHR-ansluten hudterapeut har du möjlighet att genomföra test för att erhålla gesäll- och mästarbrev samt certifikat för nålepilation, IPL/laser och specialiserad hudterapeut. Därutöver hålls regelbundet föreläsningar inom aktuella ämnen såsom laser, försäljning och dermatologi med mera på både regional och lokal nivå.